Bookmark and Share

Kristillinen kaste

Seurakunnassamme noudatetaan raamatullista kastekäytäntöä, jonka mukaan se on tarkoitettu niille, jotka uskovat Jeesukseen. Emme puhu siis lapsikasteesta tai aikuiskasteesta, vaan uskovien kasteesta. Kristillinen kaste toimitetaan veteen upottamalla Jeesuksen Kristuksen antaman käskyn mukaisesti Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen niille, jotka sitä vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan pyytävät, uskovat Jeesukseen Kristukseen henkilökohtaisena Vapahtajana ja tunnustavat uskonsa ihmisten edessä.

Kuinka valmistaudun kasteelle?

Parasta valmistautumista kasteelle menoa varten on rukous ja Jumalan kasvojen etsiminen. Sen lisäksi sinun tulee ratkaista suhteesi seurakunnan jäsenyyteen. Emme kasta toisten seurakuntien jäseniä emmekä toisten seurakuntien jäseniksi. Ne jotka menevät seurakunnassamme kasteelle, liitetään myös seurakuntamme jäseniksi raamatullisen mallin mukaisesti.

Jos kaste on sinulle ajankohtainen kuuliaisuuden askel, joka on vielä ottamatta, ilmoittaudu kasteelle seurakunnan pastorille tai johtoryhmän jäsenelle. Sinua opastetaan mielellään kasteeseen liittyvissä kysymyksissä.