Bookmark and Share


Avainsanat: Jumalan Sana, yhteys, vuorovaikutus, hengellinen kasvu ja palveleminen.

Tarvitsemme yhteyttä ja vuorovaikutusta toistemme kanssa. Seurakunnan pienryhmät pyrkivät omalta osaltaan vastaamaan tähän tarpeeseen. Juurtuminen Jumalan sanaan on elintärkeää hengelliselle kasvullemme Jeesuksen opetuslapsina.  Yhteys toisiin Jumalan lapsiin auttaa ja rohkaisee meitä myös palvelemaan omilla lahjoillamme Jumalaa, seurakuntaa ja toinen toisiamme. Lisäksi Jumala on tarkoittanut, että kasvamme ihmisinä yhteydessä toinen toistemme kanssa.

 

 ”…ottakaa sävyisästi vastaan sana, joka on teihin istutettu ja joka voi pelastaa teidän sielunne. Olkaa sanan tekijöitä eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne.”  (Jaak. 1:21-22)

 

Seurakunnassa voi olla painotukseltaan erilaisia pienryhmiä: Esimerkiksi raamattu, sieluhoito, evankelioiminen, harraste, elämäntilanteeseen tai ikään liittyvät painotukset, jopa yhteinen palvelutyö voi olla yhdistävänä tekijänä.

 

Seurakunnan pienryhmissä tutkitaan raamattua, keskustellaan, jaetaan ajatuksia ja elämää, rukoillaan yhdessä, vietetään ehtoollista, ylistetään Jumalaa, opetellaan käyttämään armolahjoja ja etsitään yhdessä Jumalan johdatusta palvellaksemme seurakunnan keskellä.

 

Pyrimme seurakuntana käynnistämään uusia pienryhmiä jo olemassaolevien rinnalle. Jos olet kiinnostunut pienryhmätyöstä tai osallistumisesta pienryhmiimme ota meihin yhteyttä.

 

Yhteydenotot: Seurakunnan toimisto, Pekka Tuomaala, 050-3719263, pekka.tuomaala (at) gmail.com