Bookmark and Share

Etsitkö Jumalaa...?

Me ihmiset etsimme Jumalaa monista eri syistä. Toiset etsivät Häntä löytääkseen elämäänsä tarkoituksen tai päämäärän. Toiset taas tarvitsevat apua ongelmiinsa. Joillekin syynä on pelkkä uteliaisuus: He haluavat yksinkertaisesti tietää, mikä on totuus.

Olipa syy mikä tahansa, voit löytää yhteyden Jumalaan. Hän on luvannut sanassaan Raamatussa: “Ja minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra...” (Jer.29:14). Itse asiassa, kun etsit Jumalaa, Hän on jo vetänyt sinua puoleensa.

Monet meistä kristityistä voivat kertoa ilosta, tarkoituksesta, vapaudesta ja muista hyvistä asioista elämässään, jotka ovat seurausta Jumalan tuntemisesta. Hänen johdatuksensa ja apunsa luvataan Hänen seuraajilleen. Usko Jeesukseen ei kuitenkaan tarkoita elämää ilman vaikeuksia. Mutta et ole niiden kanssa enää yksin.

Haluatko tuntea voimallisen Jumalan?

Jumala hyväksyy sinut sellaisena kuin olet, mutta Hän on voimallinen myös muuttamaan elämääsi. Mitkään ongelmasi eivät ole liian suuria tai vaikeita Hänelle.

Jumala ei halua tehdä elämästäsi kurjaa tai tylsää. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta! Jumala on luonut meidät yhteyteen itsensä ja toistemme kanssa. Läpi Raamatun voimme nähdä, kuinka Jumala haluaa ihmisen parasta. Hän ei halua olla vain idea päässäsi, vaan voimallisesti läsnä elämässäsi.

Et voi päästä Jumalan yhteyteen omilla yrityksilläsi. Kukaan muu kuin voimallinen Jumala ei voi muuttaa menneisyyden vääriä valintojasi ja tekojasi. Vain Hän voi antaa anteeksi ja poistaa syyllisyytesi. Kukaan muu kuin voimallinen Jumala ei voi antaa sinulle iankaikkista tulevaisuutta luonaan taivaassa. Sen voi tehdä vain Hän, joka rakastaa jokaista luomaansa ihmistä.

Kuinka Hän sen tekee? Kuinka löydät yhteyden Jumalaan?

Jeesus on Jumalan vastaus

Kun etsit yhteyttä Jeesukseen, löydät vastauksen monen etsijän kysymykseen: onko Jumalaa olemassa? Jumala tuli ihmisen muodossa maailmaan Jeesuksen Kristuksen persoonassa. Jeesussyntyi tavalliseen työläisperheeseen. Hän opetti Jumalan valtakunnasta tavalla, jota kukaan ei ollut tehnyt aikaisemmin. Kaikki hämmästelivät Hänen tekojaan: sokeat saivat näkönsä, spitaaliset puhdistuivat, pahat henget pakenivat ja kuollet heräsivät Hänen käskystään! Jeesus välitti kaikkein “huonoimmistakin” ihmisistä. Hänen elämänsä päättyi julmalla tavalla kuolemaan ristiinnaulittuna. Hänen täytyi kärsiä rangaistus ja kuolla syntiemme tähden. Lopulta kaikkein suurimman todistuksen jumalauudestaan Jeesus antoi nousemalla kolmantena päivänä kuolleista! Nyt Hän elää ollakseen Jumalan vastaus sinun elämääsi.

Yhteys Jumalaan löytyy ainoastaan Jeesuksen kautta. Mitä tämä tarkoittaa? Ei riitä että hyväksyt Jeesuksen opetukset elämänohjeina, vaan sinun täytyy luovuttaa elämäsi hallintavalta Hänelle. Teet tämän pyytäessäsi Jeesusta tulemaan elämääsi. Hän antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja tulee asumaan sydämeesi. Siitä hetkestä lähtien olet pelastettu Jumalan lapsi ja matkalla taivaan kotiin.

Pelastus on ilmainen lahja ja sen vastaanottaminen on yksinkertaista. Voit rukoilla vaikka seuraavilla sanoilla: “Jeesus, tunnustan että olen tehnyt syntiä Sinua vastaan. Kiitän Sinua siitä, että kuolit ristillä minun puolestani. Anna kaikki syntini anteeksi ja tule elämäni Herraksi ja Vapahtajaksi. Tule sydämeeni asumaan ja tee minusta sinun lapsesi.”

Käytännöllisiä neuvoja

Kun Jeesus on tullut sydämeesi, sinusta on tullut JUMALAN LAPSI! Tästä alkaa matka, jonka aikana opit tuntemaan Jumalaa enemmän, ja saat olla mukana Hänen työssään maailmassa. Näin Jumala tahtoo auttaa sinua löytämään elämäsi syvimmän tarkoituksen.

Pieni lapsi tarvitsee ravintoa kasvaakseen, samoin Jumalan lapsi tarvitsee JUMALAN SANAA, joka löytyy Raamatusta. Aloita tutustuminen Raamattuusi esim. Johanneksen evankeliumista. Pyydä Jumalaa auttamaan ymmärtääksesi, mitä luet.

RUKOUKSESSA voit puhua Jumalalle ja oppia kuuntelemaan, mitä Hän sinulle puhuu. Tärkeintä ei ole rukouksen muoto tai pituus, vaan yhteys Jumalan kanssa.

Jumala ei ole tarkoittanut lapsiaan kasvamaan yksin, vaan yhdessä muiden kanssa. Siksi tarvitset SEURAKUNTAPERHETTÄ. Seurakunnassa saat myös uskoa vahvistavaa opetusta ja opit palvelemaan Jumalaa lahjoillasi. Ryhdy rohkeasti etsimään itsellesi kotiseurakuntaa.

Jumala on luvannut PYHÄN HENGEN VOIMAN jokaiselle uskovalle. Tarvitset Hänen voimaansa päivittäin, että voit rohkeasti elää uskoasi todeksi. Pyydä Jeesusta täyttämään sinut Hengellään.

KERRO USKOSTASI ihmisille, joiden keskellä elät. Jeesuksesta todistaminen vahvistaa uskoasi ja tuottaa sinulle iloa monella tavalla. Muista, että evankeliumi on maailman paras uutinen.